Tyvärr så måste vi minska ner årets  Ut o Njut i Gryt p.g.a cobit-19.  Vi kommer att fokusera på det som är det bästa just nu att vara ute och Paddla och Yoga utomhus. Men vi ställer in alla aktiviteter där det finns risk att vara nära varandra som föreläsningar, mat, musik, båtturer och fotoutställning.         Vi hoppas ni kommer ut och testar kajaker, är med på vårat första öppna kajaklopp Around Häradskär paddle 2020 från Ekön till Häradskär och tillbaks, ca 20 km eller 11 Nautiska mil. Ingen tidtagning utan bara en tur eller motionspass. Vill man rapportera sin tid så gör man det till oss. Start 10.00 Lördag 6 Juni.  Missa då inte helgen 5-7 Juni i Gryts skärgård med många härliga aktiviteter. Paddla i en av Sveriges finaste Skärgård och testa våra nya kajaker från Aquarius, divine paddle, EPIC, Rebel och World of Kayaks. Vi kommer att ha Fullmånepaddling, Övernattning med matlagning, Grönlandsroll och Teknik kurser under helgen som ni kan anmäla er till.

Mer info på www.utonjutigryt.se eller facebook.com/ostkustenkajak, Instagram#utonjutigryt

Plats: Kustcamp Ekön i Gryt.
Tider: Fre 5 Juni 12.00-23.00 Lör 6 juni 09.00-23.00 och Sön 7 Juni 09.00-14.00