Lördag 16 Maj 11.00-17.00 kommer vi att ha prova på aktiviteter och kan testa alla våra kajaker från Aquarius, divine paddle, Rebel kayaks och World of kayaks. Ni kan även prova våra SUP boards. Så välkomna till Västervik resort nere vid bastuhuset. Grunderna för att lära sig grönlandsroll kommer vi att visa upp.

Position 57’44.000N 16’40.333E

Vi kommer att ha samma sortiment som på Ekön i Gryt och nya kajaker och SUP boards inför sommaren, Aquarius, divine paddle och Rebel kayaks som ni även kommer att kunna prova på plats.

Bokningar för uthyrning kommer att fungera från 1 Maj men vi kommer då bara att vara där vid för  bokningar, sedan är vi på plats varje dag i Västervik 20 Juni-16 Augusti 10.00-18.00.

Vi kommer att ha öppningserbjudande på utvalda kajaker, 10% på alla PEAK UK torrdräkter, västar och kläder. 20% på alla solglasögon.

Vi finns nere vid bastuhuset vid vattnet och har tillgång till Bastu som tillhör Västervik resort i en härlig lokal med brygga. Det kommer att vara möjligt att hyra från ena kajakcentret i Ekön och paddla ner till Västervik då vi kan ordna transport tillbaks, eller Västervik till Ekön. Det är ca.58km , bra 2-3-dagars tur där man får uppleva både Gryts och Tjust vackra skärgårdar.

Så kom ut och paddla i Västervik i sommar eller paddla från Gryt ner till Västervik

För er som gillar utmaningar, ni som vill paddla på tid att kunna rapportera bästa tiden mellan Ekön och Lysingsbadet eller tvärt om. Det är ca. 58km eller ca.31,5 Distans. Ni meddelar när ni startar och sedan skickar ni in eran rutt och tid till oss. Den som har Säsongens bästa tid får en divine paddle värde 2500:- och den stora äran. Hoppas ni gillar utmaningen.

 

Mer info på www.facebook.com/paddlaivastervik

Välkomna Christian, Eva-Karin och Lasse.

https://ostkustenkajak.se/wp-content/uploads/bsk-pdf-manager/2020/02/Va%CC%88stevik_Ostkustkajak_92x127_20202.pdf