Upplevelse i Naturen kommer alltid att vara Årets Julklapp! Ännu mer aktuellt nu med det speciella år vi har haft. Att kunna längta till nästa sommar och kunna umgås och göra aktiviteter ihop ute i naturen tror vi kommer att bli viktigt.                                                           Känns bra att årets Julklapp blev ett stormkök som ger många möjligheter att njuta av god mat ute, vill ni ha lite tips så har vi satt ihop olika recept som ni hittar under Planera er paddling på hemsidan.  Ni kan alltid låna gasolkök gratis av oss när ni hyr kajak, ni betalar bara för gas.                                                                                                                                                                                    Så ge bort Ett minne för livet och ett äventyr i Gryts eller Tjust fantastiska skärgård.

Ni utgår från Ekön i Gryt eller Västervik resort där vi har våra kajakcenter. Ni hittar mer info under olika paket på hemsidan. Vi kommer att lägga ut datum för guidade aktiviteter och kurser nu i Januari.

Vi har satt ihop olika paket att välja på från 350-1200:-

# Heldags paddling utan Guide 350:-

# Månskenspaddling med guide varje månad från Maj-Sept. 400:-

# Heldags tur med lunch paket från 24-hour meal 600:-

# Paddling med övernattning och sova i Hängmatta. 600:-

# Yoga paddling. heldag med kaffe eller te och  powerbar från kraftbar. 900:-

# Kajak kurs heldag EPP Gul nivå. 1200:-

# 2-dagars Paddling och sova i Treetents 1200:-

Om ni är intresserad så skickar vi Presentkort på önskat belopp . 

mejla: ostkustenkajak@telia.com