Vi ser fram emot en helg med massor av aktiviteter ute i friska luften, bra sätt att fira friluftsåret 2021 Luften är fri. Vi kommer att fokusera på det som är det bästa just nu, nämligen att vara ute och Paddla, Cykla, paddla SUP boards och Yoga utomhus.                       Vi hoppas ni kommer ut och testar kajaker, är med på vårat första öppna kajaklopp Around Häradskär paddle 2021 från Ekön till Häradskär och tillbaks, ca 20 km eller 11 Nautiska mil. Ingen tidtagning utan bara en tur eller motionspass. Vill man rapportera sin tid så gör man det till oss. Start 10.00 Lördag 19 Juni.  Missa då inte helgen 18-20 Juni i Gryts skärgård med många härliga aktiviteter. Paddla i en av Sveriges finaste Skärgård och testa våra nya kajaker från Aquarius, divine paddle, EPIC, Rebel och World of Kayaks. Vi kommer att ha Fullmånepaddling, Övernattning med matlagning, Grönlandsroll och Teknik kurser under helgen som ni kan anmäla er till.

Se all info om kuser, grönlandsroll uppvisningar, föreläsningar, musikkonsert, båtturer mm. på www.utonjutigryt.se eller facebook.com/ostkustenkajak, Instagram#utonjutigryt

Plats: Kustcamp Ekön i Gryt.
Tider: Fre 18 Juni 14.00-23.00 Lör 19 juni 09.00-23.00 och Sön 20 Juni 09.00-17.00