Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Häng med på en kvälls tur med Eva-Karin Pettersson från Ostkustenkajak som är både Havskajakguide och Mediyoga instruktör. Vi kombinerar Paddling i Gryts fantastiska vatten och Yoga på en Ö. 

Under turen får du ta del av grundläggande paddelteknik och tips.

Jag har under många år haft den medicinska yoga som ett stöd i vardagen när det snurrade på som mest, nu när jag snurrar med min kajak. När jag senare började paddla och utbilda mig till havskajak instruktör insåg jag vad mycket hjälp jag har och har haft av den Medicinska Yogan. 

Kärleken till att vara ute har jag med från Jämtland främst då på skidor i alla former. 

Att ha med den medvetna andningen när vi paddlar gör att du får en bättre balans, kroppsmedvetenhet, trygghet och kraft, både fysiskt och mentalt.

Att paddla och Yoga, den perfekta kombinationen. Aktivitet och Vila. 

MediYoga fungerar för många då alla övningar görs inkännande och utifrån individuella förutsättningar. Mjuka inkännande övningar som du kan ta med i vardagen, i kajaken, när du åker skidor eller bara stannar upp på en kobbe, i skogen eller under en paus på jobbet. 

Enkelt utan krav på prestation. Även nybörjare på kajak och Yoga kan vara med och då anpassar vi kajak efter kunskap.

Ut O Njut i Gryt

Det ingår ett Yoga pass och kvälls paddling och tid för bad på klipporna.

Vi utgår från Ostkustenkajak center vid Kustcamp Ekön i Gryt och håller i all utrustning inkl. Yoga mattor. Vi bjuder på kraftbar, Te eller Kaffe och frukt.

Tid. 18.30-ca.22.00 Pris 700:- Välkomna till en kväll med total avkoppling och en fin naturupplevelse.  Max antal deltagare 8 st.

Tips på hur man ska klä sig och övrig utrustning hittar ni på våran hemsida under planera din paddling.https://ostkustenkajak.se/kajak/packlista/

Ni kan boka via Ostkustenkajak ostkustenkajak@telia.com  eller ring Eva-Karin 070-5418537                                                                                 Välkomna till en skön dag i Gryts skärgård.

OBS. Vi tar hänsyn till Covid-19 och har distansering, skulle restriktionerna ändras så tar vi hänsyn till det.