Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Äventyrs helg med Yoga o paddling i Gryts skärgård
26-28 Juni, 11-12 Juli eller 24-26 Juli
Gryts skärgård är ett paradis för paddling och yoga. Med många öar, kobbar och skär bjuder Gryt på vackra skärgårdsupplevelser.
Släta klippor, karga klippor, Stora klippväggar och alldeles släta skär. Tallskogar med doftande mjuka tallbarrsmattor och blandskog med lummiga gläntor.

Vi mixar yoga och meditation med paddling. Vi badar och snorklar. Vi lagar mat på öppen eld och bor i trädtält,hängmatta eller cupoltält, ni bestämmer hur ni vill sova och kan bestämmas någon dag innan Yoga helgen beroende på väder. Vi kommer även att ha bastutält som är nytt för  2018. Du får även möjlighet att prova på att yoga på en paddleboard.

Ni kommer även att få lära er paddelteknik och säkerhet med våra erfarna kajak guider.
Närmare naturen än så här kommer vi inte.
​Linnea Jeansen är Yoga instruktör. www.vildochlugn.com  mail: contact@vildochlugn.com
Helgen sker i ett samarbete med Ostkustenkajak.

PRIS: 3600 kr inklusive utbildad EPP kajakinstruktör, boende i trädtält, hängmatta eller cupol tält bastutält, mat, yoga, kajakguide och meditation.


INFO OM SCHEMA OCH BOKNING
Schemat är preliminärt. Väder och vind avgör turernas destination. Om det regnar och/eller blåser för hårt blir helgen inställd. Därför är det viktigt att du är ok med att helgen kan bli avbokad i dagarna innan äventyret ska ske.

När du bokar dig är din bokning bindande men du faktureras först på avgiften om fredagen innan äventyret då vi är säkra på att helgen blir genomförd.

Har du särskilda önskemål gällande mat eller annat så maila oss.

Ett dygn i Gryts fantastiska Skärgård med paddling och sova uppe i träden. Ge dig själv en upplevelse med kajak och en helt nytt sätt att tillbringa natten nära naturen och ligg och kolla på stjärnorna. Guide ingår, mat och dryck. Sovsäckar finns om ni inte har er egen. Ta med egna bestick, tallrik och mugg.

Vi utgår från Kustcamp Ekön i Gryt.