Nu har vi stängt för säsongen och Tackar alla kunder som besökt oss på Västervik Resort. Vi finns nere vid Bastubyggnaden. Uthyrning, försäljning, kurser , turer och även SUP boards nere vid Bastuhuset.

Kom ut och testa kajaker, paddlar mm om ni funderar på att köpa ny kajak, bästa sättet är att ni provar innan så att ni hittar.

Position 57’44.000N 16’40.333E

Vi kommer att ha samma sortiment som på Ekön i Gryt och nya kajaker och SUP boards inför sommaren, Aquarius, divine paddle och Rebel kayaks som ni även kommer att kunna prova på plats. SUP boards kommer vi att satsa ännu mer på och ha ett stort utbud för försäljning och uthyrning. Vi säljer BOGA, divine paddle, JOLO och SUNOVA. Ni hittar hela sortimentet under försäljning www.ostkustenkajak.se

Bokningar för uthyrning kommer att fungera från 1 Maj men vi kommer då bara att vara där vid  bokningar, sedan är vi på plats varje dag i Västervik 26 Juni-21 Augusti 10.00-18.00.

Västervik Outdoor festival 5-6 Juni hoppas vi blir av i år så då kan ni provpaddla våra kajaker/SUP och dessutom se när Qajaq Västervik har uppvisning i grönlandsroll. På Lösrdag finns vi nere vid Hamnen och på Söndag är vi ute vid Västervik resort.

 Vi kommer att ha Grönlandsroll träning varje Onsdag 17.00-20.00 Maj-September. Välkommen ner till Västervik resort och få tips av Qajaq Västervik.

Vi kommer att ha Junior kurser för ålder 6-12  Lära sig paddla kajak och ha kul på sjön. Varje Tisdag hela sommaren med start Tisdag 6 Juli-3 Aug 2021. 15.00-17.30. se mer information på hemsidan under evenemang.

Fullmånepaddling Se mer info under evenemang på www.ostkustenkajak.se

Vill ni paddla mellan Ekön och Västervik eller tvärtom så kan ni göra det om ni bokar så kan ni få transport mellan kajakcentren. Det är ca 57 km en sträcka. Vi kommer även att lägga ut bästa tid om man vill ha utmaning på hemsidan och sociala media. Den är några som paddlat på ca.7,5 timme.

Välkomna att upptäcka Tjust skärgård.

facebook.com/Ostkustenkajak Västervik  Instagram:paddlaivastervik

Tel. Nr. 0730-410388 eller 0705-418537 Mail.paddlaivastervik@gmail.com eller ostkustenkajak@telia.com