Kajakkurser 2019

Bli en bättre paddlare

Ta chansen att lära er mer om paddelteknik och säkerhet så ni kommer igång med kajak eller om ni bara vill bli bättre och säkrare på att paddla. Ni kommer att få fina dagar i Gryts skärgård tillsammans med erfarna instruktörer från Ostkustenkajak.

Vi är utbildade för att ge ut EPP för Gult paddelpass (Europeiska paddel passet) där både teknik, säkerhet och miljö ingår.

EPP Gul nivå. Vi kommer att ha 2 dagars eller heldags kurs med guidad tur i Gryts skärgård, där ni efter avslutat kurs får Gult paddelpass. Vi kommer att lägga ut datum för de olika kurserna i Mars på hemsidan. Om ni är en grupp på 6 st så kan ni själva komma med förslag på datum så har vi en sluten grupp bara för er. Pris 1000:- för 2*3 timmar där fika ingår och 1200:- för heldag 8 Timmar där Lunch och fika ingår. Se kursprogram.

Barnpaddling för barn mellan 6-12 år komma igång kurs på 3 timmar där man lär sig grunderna och har kul tillsammans. Pris 300:- . varje Tisdag från  2 Juli-13 Augusti 15.00-18.00 mer info kommer att läggas ut på hemsidan i Mars

Hoppas vi ses till sommaren. Ring eller maila oss. 073-0410388 eller ostkustenkajak@telia.com