Kajakkurser 2020

Bli en bättre paddlare

Ta chansen att lära er mer om paddelteknik och säkerhet så ni kommer igång med kajak eller om ni bara vill bli bättre och säkrare på att paddla. Ni kommer att få fina dagar i Gryts skärgård tillsammans med erfarna instruktörer från Ostkustenkajak.

Vi är utbildade för att ge ut EPP för Gult paddelpass (Europeiska paddel passet) där både teknik, säkerhet och miljö ingår.

EPP Gul nivå. Vi kommer att ha 2 dagars eller heldags kurs med guidad tur i Gryts skärgård, där ni efter avslutat kurs får Gult paddelpass. Vi kommer att lägga ut datum för de olika kurserna i Mars på hemsidan. Om ni är en grupp på 6 st så kan ni själva komma med förslag på datum så har vi en sluten grupp bara för er. Pris 1000:- för 2*3 timmar där fika ingår och 1200:- för heldag 8 Timmar där Lunch och fika ingår. Vilka dagar hittar ni under Aktuellt. Se kursprogram.

Barnpaddling för barn mellan 6-12 år komma igång kurs på 3 timmar där man lär sig grunderna och har kul tillsammans. Pris 400:- . varje Tisdag på Ekön i Gryt från  30 Juni-11 Augusti 15.00-17.30 Västervik resort varje Torsdag 16.00-18.30. Mer info kommer att läggas ut på hemsidan i Mars

Hoppas vi ses till sommaren. Ring eller maila oss. 073-0410388 eller ostkustenkajak@telia.com

Juniorpaddling för de yngsta

Ett kul och lärorikt sommarminne

När sommaren är här anordnas en kajakkurs för barn mellan 6-12 år. Tanken är att lära sig hantera en kajak, läsa sjökort och framförallt ha kul på sjön med ett kul sommarminne. Varje kurs är på 3-timmar vid ett tillfälle. Skulle det blåsa för mycket eller för mycket regn så ställer vi in det. Kursen hålls mellan 15.00-18.00 varje Tisdag med start 5 Juli-13 Aug. Priset är 400:-/person  för 3-timmars kurs med utbildade kajak guider (inkl. utrustning).

Visa vår PDF för juniorpaddling
Tips för paddling med barn
Kontakta oss